Турецька компанія Baykar та фонд «Повернись живим» оголосили про співпрацю

897 0
Організації планують забезпечувати одне одного всебічною підтримкою для розвитку співробітництва та реалізації нових спільних проєктів.
Фото: благодійного фонду

Фото: благодійного фонду

Директор турецького виробника безпілотників Baykar Халук Байрактар і директор фонду «Повернись живим» Тарас Чмут підписали у Стамбулі меморандум про подальше партнерство. Про це повідомляє сайт благодійного фонду.

«Віднині не лише держава є гравцем на міжнародному рівні озброєння країни, але й такі Фонди як наш. І ми готові до цього долучатися та надавати плече підтримки державі, в тому числі, виробами військового призначення», — прокоментував співпрацю директор «Повернись живим» Тарас Чмут.

Читайте також: Турецька компанія безкоштовно передасть три «байрактари», на які українці збирали гроші

Деталі майбутньої взаємодії сторони наразі не розкривають. Проте у фонді повідомили, що партнери дійшли згоди щодо впровадження кращих практик та міжнародних стандартів для розвитку співробітництва та залучення інших представників до такої співпраці. 

«Наш розвиток і орієнтована на людей культура відіграють провідну роль у допомозі Україні та фонду «Повернись живим». Нам є що одне одному дати в цій співпраці ми впевнені в тому, що спільними зусиллями ми вийдемо на нові горизонти в першу», – зазначив Халук Байрактар.

Організації планують забезпечувати одне одного всебічною підтримкою для розвитку співробітництва та реалізації нових спільних проєктів.

Нагадаємо, 22 червня, волонтер і громадський активіст Сергій Притула оголосив збір коштів на три Bayraktar для Збройних сил України. Упродовж трьох днів фонд Сергія Притули назбирав кошти на чотири безпілотники «Байрактар», які збираються закупити для Повітряних сил ЗСУ. 

Турецька компанія Baykar повідомила, що безкоштовно передасть Україні три ударні безпілотники «Байрактар», на які українці раніше зібрали 600 млн грн.

Додамо, Baykar – всесвітньовідома турецька військова компанія, яка з 2000 року займається виробництвом БПЛА, зокрема ударними безпілотниками як Bayraktar TB2 і Bayraktar Akinci.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!