Турецька компанія збудує на Львівщині новий завод

8349 0
Інвестор наразі думає над специфікою виробництва нового заводу.

Турецька компанія «Бета інжиніринг» планує збудувати завод з виробництва бітуму на Львівщині. Наразі інвестор думає про те, чи це буде виробництво лише бітуму, чи також інших мінеральних продуктів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОДА Орест Гринів.

«Інвестор думає, чи це має бути виробничий завод, стратегічним продуктом якого буде бітум, чи це буде тільки бітумний завод. Йдеться про державно-приватну форму партнерства. Якщо компанія погодиться на таку форму співпраці, то кредитну ставку від ЄС зменшать з 10% до 1,5%. Натомість ми надамо повний супровід під час реалізації інвестиційного проєкту, зокрема можливість реєстрації індустріального парку під його реалізацію», – каже він.

Читайте також: Виробник мінеральних вод збудує на Львівщині завод на майже 200 робочих місць 

Найближчим часом інвестиційна компанія визначить фокус виробництва нового заводу. Натомість ЛОДА має обрати конкретну ділянку для будівництва нового заводу на території Львівської області.

Нагадаємо, що група компаній «Карпатські мінеральні води» планує збудувати на Львівщині новий завод, який створить близько 200 робочих місць. Загальна сума інвестицій становить понад 20 млн грн.

Для довідки

«Бета Інжиніринг» – одна з провідних турецьких інвестиційно-будівельних компаній, яка має нафтопереробні та бітумні заводи в Туреччині та Іраку. Компанія спеціалізується на нафтогазових проєктах та проєктах нафтопереробних заводів, електростанцій, нафтохімічної та цементної промисловості.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!