Turkish Airlines частіше літатиме до Львова. Розклад

3300 0
Із жовтня Turkish Airlines виконуватиме десять авіарейсів на тиждень.
фото: boeing.com

фото: boeing.com

Авіакомпанія Turkish Airlines із 28 жовтня збільшує частоту рейсів на маршруті Львів-Стамбул, передає прес-служба львівського аеропорту.

Авіакомпанія додає три додаткових рейси зі Львова до Стамбула, а також змінює час їх виконання. Таким чином, кількість рейсів на тиждень зросте з семи до десяти. Зокрема додадуть по одному рейсу в понеділок, четвер та неділю.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Рейс №THY 0441/0442 курсуватиме у понеділок, середу, четвер, суботу та неділю. Виліт зі Львова – о 10:05. Нині полетіти до Стамбула авіакомпанією Turkish Airlines можна у вівторок, четвер та суботу з вильотом зі Львова о 11:00.

Рейс №THY 0443/0444 виконуватимуть у понеділок, вівторок, четвер, п’ятницю та неділю. Виліт зі Львова – о 21:20. наразі дні виконання рейсів – понеділок, середа, п’ятниця, неділя. Виліт зі Львова – 22:10 (окрім п’ятниці, коли виліт запланований на 21:45).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!