Turkish Airlines літатиме зі Львова до Нового аеропорту Стамбула

2511 0
Аеропорт змінять з 1 січня.
фото: ілюстративне

фото: ілюстративне

З 1 січня 2019 року авіакомпанія Turkish Airlines літатиме зі Львова до Нового аеропорту Стамбула, а не до Міжнародного аеропорту Ататюрк. Про це повідомляє www.ch-aviation.com.

Загалом, перевізник збирається перенести всі свої авіарейси до Нового аеропорту після 31 грудня.

Новий аеропорт Стамбула ввели в експлуатацію 29 жовтня 2018 року. Він розташований в районі Арнавуткей на фракійській стороні Стамбула за 46 км від міста. Його почали будувати, оскільки наявні стамбульські аеропорти більше не могли розвиватися. Новий аеропорт має стати найбільшим летовищем у світі з пасажирообігом 200 млн на рік.

Планувалося, що відразу після початку його експлуатації до нього перенесуть усі рейси з аеропорту Ататюрк, який після цього закриють. Проте досі він почав приймати лише деякі внутрішні рейси. Масштабне перенесення авіарейсів до нового летовища заплановане на 1 січня.

Додамо, що з 28 жовтня Turkish Airlines літає зі Львова до Стамбула десять разів на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!