Дві авіакомпанії продають квитки зі Львова за акційними цінами

3692 0
Мінімальна ціна квитка на рейси "Львів-Стамбул" туди-назад: від 129 доларів.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

Авіакомпанія "Turkish Airlines" продає квитки для перельотів з міст України до Стамбулу за акційною ціною.  Про це повідомляють на офіційному сайті авіакомпанії. Мінімальна ціна квитків на рейси "Львів-Стамбул" туди-назад: від 129 доларів. Також серед запропонованих рейсів: "Київ – Стамбул" від 159 доларів, "Одеса – Стамбул" від 139, "Запоріжжя – Стамбул" від 129,  та "Херсон – Стамбул" від 149 доларів.

Ціна квитків включає безкоштовне перевезення багажу в економічному класі, а також харчування.

Розпродаж триватиме до 16 жовтня.

Також, як повідомило агентство Укрінформ, авіакомпанія "Atlasjet Ukraine" ввела відповідні акційні тарифи на рейси в Стамбул зі Львова, Харкова і Запоріжжя.

Квитки в обидві сторони на рейси "Львів-Стамбул" - від $122,  "Запоріжжя-Стамбул" від $110, на рейси "Харків-Стамбул" від $116. Квитки за такою ціною можна придбати до 1 листопада на рейси з 30 жовтня 2016 року по 25 березня 2017 року.

У вартість перельоту входить перевезення до 30 кг багажу та харчування.

Читайте також: Державіаслужба рекомендує запустити нові рейси зі Львова. Перелік напрямків

Опублікувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!