Туроператора JoinUp! оштрафували на 1,5 млн гривень за обман клієнтів

6786 0
Ідеться про подання неправдивої інформації про авіаперевізників.
Фото: JoinUp

Фото: JoinUp

Сьогодні, 21 червня, Антимонопольний комітет України оштрафував на 1,5 млн грн українського туроператора JoinUp!. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Ідеться про обман клієнтів та нечесну конкуренцію. В АМКУ пояснюють, що туроператор пропонував своїм потенційним клієнтам послуги авіакомпаній МАУ та «Роза вітрів», з якими у нього угод не було.

«Мова не лише про потенційну шкоду такого обману – в розпорядженні Комітету є звернення громадян, які постраждали, оскільки гарантія перельоту саме цими перевізниками була для них ключовою у виборі туроператора для відпочинку на курортах Єгипту та Туреччини», – зазначають в АМКУ.

Читайте також: В Україні посилили вимоги до туроператорів, щоб убезпечити туристів

В АМКУ додають, що це вже другий штраф для цього туроператора за рік. У січні компанію оштрафували на 68 тис. грн за неправдиву рекламу стосовно «лідерства» компанії на ринку.

Туроператор JoinUp! досить часто потрапляє у скандали саме через проблеми з авіаперевезеннями. Так, у травні цього року десятки львів’ян понад добу не могли вилетіти на відпочинок в Анталію в Туреччині. А торік 200 людей, які мали летіти у Львів, застрягли в аеропорту Хургади в Єгипті.

Додамо, туроператор JoinUp! має свою авіакомпанію SkyUp, що виконує чартерні рейси в Туреччину та Єгипет, а також планує у жовтні відкрити сполучення Львів – Київ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!