У Львові говоритимуть про туризм з умовах Covid-19 та план дій на 2021-2023 роки

1126 0
Тvoemisto.tv транслюватиме стратегічну сесію «Туризм з умовах Covid-19: план дій на 2021-2023 роки» завтра, 12 листопада, о 15.00 год.
Фото: Михайло Козелко

Фото: Михайло Козелко

Завтра, 12 листопада, з 15:00 і до 18:30 у Львові у конференц-залі готелю «Таурус» відбуватиметься стратегічна сесія «Туризм з умовах Covid-19: план дій на 2021-2023 роки».

Фахівці напрацьовуватимуть рішення, як туристичній галузі розвиватися в умовах пандемії.

Науковці, готельєри, івентори, туроператори, експерти, представники ОМС, а також представники мобільних операторів, рекламні агентства, IТ-компанії обговорюватимуть стратегічні цілі розвитку туристичної галузі, можливості для промоції регіону аби привабити вітчизняного та іноземного туриста.

«Відтак, перед Львівщиною стоїть чітке завдання – адаптувати туристичні продукти області з урахуванням рекомендацій ВООЗ та МОЗ, напрацювати нові туристичні маршрути сформулювати чіткий та ефективний план розвитку туристичної галузі Львівщини в цілому з урахуванням карантинних обмежень спричинених коронавірусом SARS-CoV-2», – інформує пресслужба ЛОДА.

Також на заході розроблятимуть нову комплексну Програму розвитку туризму, курортів, архітектурної спадщини та інформаційної політики у Львівській області на 2021-2023 роки.

Трансляція відбуватиметься на Фейсбук сторінці медіа-хабу «Твоє Місто»

 

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!