На правах реклами

Тут буде бізнес-осередок району. У Львові почали продаж квартир в новому ЖК Helga на вулиці Княгині Ольги

2574 0
Це буде мультифункціональний комплекс зі сквером, закритим внутрішнім подвір'ям, місцем для дитячих візків, велопаркінгом, зарядною станцією для електромобілів тощо.

У Львові Viking Development здає в експлуатацію другу чергу будівництва в ЖК Viking Park на Зеленій-Пимоненка і розпочинає будівництво мультифункціонального комплексу на вулиці Княгині Ольги.
 
Днями девелопер отримав дозвіл на будівництво перших секцій нового мультифункціонального комплексу Helga на вулиці княгині Ольги, 120, а відтак можна і придбати квартиру в цьому ЖК.
 
«Комплекс об’єднує житлові будинки, різноманітну комерцію, розташовану в приміщеннях перших двох поверхів та підземний паркінг. Акцентом є бізнес-центр, який домінує над навколишньою забудовою та створює справжній бізнес-осередок району», ‒ говорять в компанії.
 
Також в комплексі передбачено сквер, закрите внутрішнє подвір’я, місце для дитячих візків, велопаркінг, зарядна станція для електромобілів і самокатів, дитячі і спортивні майданчики.
 
Viking Development, яка веде проєкт комплексу Helga, відома ще одним своїм проектом – Viking Park, який на перетині вулиць Пимоненка та Зеленої, що подібний за функціоналом і підходом. До речі, бізнес-центр класу А збудували і здали раніше інших секцій. Під час його презентації стало відомо, що одна з найбільших інвестиційних компаній в Україні Dragon
Capital стала його власником.
 
Крім того, у найближчі дні сертифікат готовності до експлуатації отримує наступна житлова секція Viking Park.
 
«Сьогоднішня ситуація потребує максимум віддачі і відповідальності. Ми максимально зважено і відповідально підходимо до своєї діяльності, адже від цього залежить економіка і люди. Тому приділили увагу завершенню розпочатих робіт на Пимоненка, а впродовж того періоду і підготувались до початку нового будівництва на вулиці княгині Ольги»,  говорять в компанії.
 
Новий комплекс, за словами девелопера, має стати осередком розвитку району. Його будівництво, як і добудова мосту, який поруч, зможе стати ядром якісних змін і оновлення міського простору.
 
В житлових секціях заплановано квартири різної кімнатності площею від 39 до 97 кв.м з панорамними вікнами, квартири з терасами і з гардеробами. Безпекові рішення передбачають закриту від авто територію, відеоспостереження і підземний паркінг подвійного призначення.
 
Більше інформації про ЖК Helga, квартири та умови придбання можна дізнатися на сайті компанії.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!