Тvoemisto починає серію дискусій про те, як розвиватися Львову наступні 5 років

2128 0
Ми запросимо експертів, громадських активістів, підприємців та тих, кому небайдуже, як розвиватися нашому місту далі, до напрацювання спільної візії розвитку міста після виборів.

Медіа-хаб Тvoemisto.tv з наступного тижня розпочинає серію публічних дискусій серед різних середовищ містян, щоби сформувати порядок денний для нового голови та новообраних депутатів Львівської ОТГ та нагадати політикам, що міста завжди творять громади. Активні середовища львів’ян визначать та озвучать, як Львову розвиватися далі.

Сьогодні у міській ТВК нам повідомили, що розрив між лідерами виборчих перегонів на голову Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою після опрацювання 100% бюлетенів склав 8,9%. Експерти кажуть, що дебати є дуже важливими для того, аби зрозуміти, хто із двох кандидатів гідний вибору львів'ян. Тому ми ще у день виборів запросили Андрія Садового та Олега Синютку на чесні та відкриті дебати. 

Наразі жоден із політиків не відповів на запрошення. І хоча обоє кандидатів публічно заявляють, що готові дебатувати, наразі вони лише перекидуються політичними заявами. Олег Синютка викликав Андрія Садового на дебати на вулицю Бандери або на сміттєпереробний завод, а Андрій Садовий відповів, що тоді, як варіант, майданчиком може бути недіюча сміттєсортуальна лінія у Новояворівську, яку встановили за Синютки. Такі перекидування насправді применшують вагу та нівелюють зміст самих дебатів. 

Читайте також: Тvoemisto.tv запросило Садового і Синютку на чесні і відкриті дебати

З огляду на це Тvoemisto.tv як незалежне громадське медіа, яке з часу свого створення провело понад 200 важливих публічних дискусій, залучить коло екпертів з різних середовищ – освіти, культури, бізнесу тощо, щоби змінити порядок денний у місті і перевести увагу від особистостей та популістичних заяв політиків до реальних напрацювань розвитку міста, аби покращити рівень життя львів'ян та мешканців Львівської ОТГ.

Разом із підприємцями, освітянями, митцями, громадськими активістами ми напрацюємо спільну візію розвитку нашого міста у наступні 5 років.

Запрошуємо усіх, хто щодня сприяє розвитку нашого міста, долучитися до наших експертних дискусійУсі дискусії ми транслюватимемо наживо.

Читайте також: «Твоє місто» закликає стати частиною Спільноти та підтримати незалежне медіа

Зазначимо, що перед першим туром виборів Тvoemisto.tv проводило аналіз програм кандидатів на міського голову та організовувало публічну дискусію за участі кандидатів на голову Львівської ОТГ.

Про те, як Андрій Садовий та Олег Синютка збираються вирішувати проблеми Львова, читайте тут:

Також ми проводили порівняльний аналіз, як вирішуватимуть обоє кандидатів транспортну проблему в місті, яку наші читачі визначили найгострішою:

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!