Tvoemisto.tv рекомендує: куди піти на вихідні

2249 0
Вихідні у Львові традиційно багаті на цікаві події. 25-26 жовтня запрошуємо вас на Свято сиру і вина, чемпіонат світу з хортингу, на регбі, баскетбол і вибори.

Протягом трьох днів, 24-26 жовтня, у Львові вже традиційно проходить міське Свято сиру і вина, на якому можна скуштувати сотні видів сиру і продегустувати найкращі вина. Традиційно в рамках Свята запрацює великий Ярмарок сиру та вина, де представлять продукцію як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти. Саме тут для кавоманів та поціновувачів вин презентують ексклюзивне кавове вино, а ще покажуть меблі  сіна та палетів. У програмі свята також багато кулінарних майстер-класів та сюрпризів.
 
У суботу, 25 жовтня, у передень виборів до Верховної ради біля пам`ятника Шевченку проведуть екуменічну молитву за чесні вибори. Початок о 15:00. А вже в неділю приходьте на свої виборчі дільниці.
 
Окрім виборів, цими вихідними у Львові буде достатньо і спортивних подій плавання, автопробіг, регбі і одразу два баскетбольних матчі. Йдемо голосувати, а потім – уболівати! 
 
У неділю, 26 жовтня, у Львові відбудеться перший відкритий чемпіонат Європи з хортингу серед кадетів і кадеток, юніорів і юніорок, чоловіків і жінок у розділах «двобій», «форма» та «показовий виступ». Хортинг - комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні.
 
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегяду фільм «Суддя» з Робертом Дауні молодшим.  Головний герой драми «Суддя» – успішний адвокат Хенк Палмер (Роберт Дауні мол.). Дізнавшись про смерть матері, Палмер приїздить до рідного міста на похорон. Трагізму події додає ще одна неприємна новина. Проти батька Хенка, міського судді Джозефа Палмера (Роберт Дюваль) висунуто звинувачення у вбивстві. 
 
Якщо ж на вихідних, окрім виборів, через холодну погоду ви не плануєте нікуди йти, ось вам рецепти смачних ароматних напоїв, які допоможуть зігрітися.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!