Політична реклама

Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2158 0
Вихідні у Львові насичені різноманітними цікавим подіями. Tvoemisto.tv підібрало кілька подій на цих вихідних, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.

Сьогодні, 17 травня у Львові святкуватимуть День вуличних музикантів. Разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи вулична музика охопить також вулиці Києва, Івано-Франківська, Дніпропетровська та Львова.

Сьогодні просто неба, на вулицях старого міста для вас гратиме піаністка Олена Гав’юк, дует альтів, гість з Вільнюсу Едґарас Лубiс, гурти «Джалапіта», «Миклухо Майклай», LBB, АнсамбЕль «Макака», проект ХАТНЄГРАННЯ та інші.

Цими вихідними, 17-18 травня, львівські музейники долучаються до Міжнародного дня музеїв. Львівські заклади підготували особливі виставки, експозиції та перформенси. Усі заходи у музеях Львова об’єднані у проекті «Музика львівських музеїв». Музеї в ці дні можна буде відвідати безкоштовно! Не пропустіть, ось вам програма!

17 травня о 18:00 у львівському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться прем’єра історичної драми «Ярославна – королева Франції». Постановку здійснює режисер Алла Бабенко, а в ролі Анни Ярославни можна буде побачити Олександру Люту і Альбіну Сотникову.

18 травня у світі вшановуватимуть 70-ту річницю депортації кримськотатарського народу. Відтак, кримськотатарська громада міста Львова розробила план подій та запрошує львів’ян разом вшанувати пам'ять про цю трагічну сторінку в історії народу.

У рамках заходу у кількох музеях міста безкоштовно покажуть фільм про депортацію кримського народу «Хартайма» («Повернення»). Детальніше у програмі.

Для тих, хто має намір провести вихідні у кінозалаі, tvoemisto.tv рекомендує пригодницько-кримінальну комедію «Готель «Гранд Будапешт».

Місце дії фільму – однойменний заклад у вигаданій східноєвропейській країні Зубрівці. Тут зупиняються лише заможні люди, а деякі з них приїздять сюди виключно заради спілкування з консьєржами.

На думку критиків, фільм надзвичайно легкий та іронічний, але водночас яскравий і насичений. Особлива увага присвячена антуражу, тож не дарма цей фільм назвали "святом для перфекціоніста".

Фільм можна переглянути щодня з 15 по 28 травня:  о 10:30; 12:30; 14:30; 16:30; 18:30; 19:00; 20:30; 21:00; 21:30; 22:30 в кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

А якщо ви хочете просто помилуватися львівським небом та дахами старого міста, ось вам перелік терас, де це із задоволенням можна зробити.

Гарних вихідних!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!