Tvoemisto.tv рекомендує: Куди піти на вихідні?

2562 0
На вихідних 30-31 серпня у Львові традиційно багато подій. Tvoemisto.tv рекомендує найцікавіші своїм читачам: концерти класичної музики, сучасне мистецтво, свято кавунів, а також благодійні заходи зі збору допомогти для АТО.

Фестиваль «Музика у старому Львові», що проходить з 15 по 31 серпня у львівських храмах, готує три унікальні завершальні концерти: 29 серпня – «Короліан» та Симфонія№7 Бетховена, 30 серпня – прем’єра у Львові опери «Сокіл» Дмитра Бортнянського, 31 серпня – «Реквієм» Моцарта, присвячений загиблим патріотам на Майдані та зоні АТО.

У Львові стартував Тиждень актуального мистецтва. Заходи стартують у п’ятницю, 29 серпня, і триватимуть до неділі, 7 вересня. Tvoemisto.tv обрало 10 подій Тижня актуального мистецтва у Львові, які варто відвідати. Зокрема, це школа перформансу, низка лекцій, майстер-клас з мистецької критики та інші. 

У Парку культури заплановано свято для справжніх кавуноманів. Захід є безкоштовним, однак вхідним квитком на фестиваль є кавун. У програмі – воркшоп “Кавуновий бум”, майстер-клас з карвінгу, театральний тренінг та інше.

А також впродовж вихідних 30-31 серпня у Львові відбудеться низка заходів на підтримку бійців, які зараз воюють у зоні АТО. Як з користю і цікаво провести час і водночас допомогти нашому війську дізнавалось Tvoemisto.tv – на вихідних відбудеться гаражний розпродаж, акустичний концерт «Авангард», візаж-акція на площі Ринок та майстер-класи для дітей.

Крім того, фільмом цього тижня у Львові є жахи від режисера Скота Деріксона «Визволи нас від зла».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!