Tvoemisto.tv рекомендує: куди піти на вихідні

2790 0
Вихідні у Львові насичені різноманітними цікавим подіями. Tvoemisto.tv підібрало кілька подій на цих вихідних, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.

У Львові стартує фестиваль мексиканського кіно. З 10 по 13 жовтня о 18:00 (12 жовтня сеанс о 14:00), в Культурно-мистецькому центрі "Львівський Палац мистецтв", що на вул. Коперника, 17, щодня показуватимуть інший фільм "з перцем".

Крім того у Львові стартувала незвична виставка – архівні фотографії розбитих будинків, забутих місць, покинутих домівок демонструють в галереї мистецтв УКУ. Виставка триватиме до 30 листопада. Її можна відвідати за адресою Козельницька, 2а.

Також з 10 до 19 жовтня у Львові покажуть сучасне польське кіно. У програмі фестивалю «Під Високим Замком 2014: перегляд сучасного польського кіно» 15 стрічок. Ми пропонуємо вам огляд усіх фільмів.

Три дні у місті триватиме «Lviv Tattoo Fest 2014». Тут можна буде робити татуювання, пірсинг, взяти участь в конкурсах і поборотися за головний приз «Golden Lion». Деталі фестивалю.

А також з 11 по 12 жовтня в садовому центрі «Клуб Рослин» відбудеться осінній фестиваль садівництва «Floria Фест». Учасники фестивалю не лише зможуть придбати саджанці за спеціальними цінами, а й взяти участь у майстер-класах та отримати професійну консультацію по догляду за рослинами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!