Політична реклама

Найцікавіші події на вихідних у Львові

2308 0
У Львові щодня відбувається так багато унікальних та цікавих виставок, спектаклів, майстер-класів та кінопрем'єр, що дуже легко заплутатись. Що вже говорити про вихідні! Аби ви не пропустили нічого цікавого, оригінального чи неповторного Tvoemisto.tv пропонує свої рекомендації щодо того, як провести теплі і сонячні 26-27 квітня. Цього разу у Львові – артхаусне австрійське кіно, зіркові фото у небі та на землі, яскраві квіти, смачна і корисна їжа та багато-багато блакитних книжок.

Тиждень австрійського кіно зібрав найяскравіші і резонансні картини Австрії останніх років. 26 квітня – "Висока продуктивність" від режисера Йоханна Модера. Це – історія про двох братів, які не втрачають можливості насолити один одному і в дорослому віці. А 27 квітня йтиме драма "Перетнути кордон" від Флоріана Фліера.  Це зворушлива історія про любовний трикутник, яка розгортається на австрійському кордоні.

Всі сеанси заплановані на 19:00 у Культурно-мистецькому центрі "Львівський палац мистецтв" (вул. Коперника, 17). Ціна: 15 грн.

Чи зустрічали ви у літаку Альфреда Хічкока або Бріджит Бардо? Якщо ні, але хотіли б, то фотовиставка "Між небом та землею" саме для вас. Виставка об’єднує чорно-білі фотографії з архівів авіакомпанії Air France, на яких зображені її видатні пасажири: Френк Сінатра, Марлен Дітріх, Альфред Хічкок, Федеріко Феліні, Ів Сен-Лоран, Шон Коннері, Шарль Азнавур, Серж Генсбур, Джейн Біркін та інші.

26-27 квітня. Музей етнографії та художнього промислу (пр. Свободи, 15).

Львівський фестиваль вегетаріанської кухні запрошує. 27 квітня з 12:00 у анти-кафе "CoMMuna", що на вул. Галицькій, 1 зберуться експерти вегетаріанської кухні та новачки, які тільки роздумують над долученням до вегетаріанства. У програмі: кулінарні майстер-класи з приготування зелених коктейлів та корисних солодощів, ярмарок еко-продуктів, лекція про елітні чаї з усього світу та багато цікавого.

Квитки можна придбати у екоклубі "Смак життя" (вул. Джерельна 38, 208 (зручний прохід з вул. Газової). Ціна: 60 грн.

 

Третій Гаражний Розпродаж – благодійна подія у форматі «garage sale» пройде у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а, біля Палацу Хоткевича), де починаючи з 13:00, можна буде придбати найкращі книжки за смішними цінами. Крім того, у програмі майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка».  Музичний супровід на Третьому Гаражному Розпродажі забезпечать драйвові підліткові рок-гурти «ПашКо» та «Шо маємо - То маємо». Кошти, які зберуть передадуть на облаштування спортивного майданчику у школі-інтернаті для дітей з особливими потребами.

 

День відкритих дверей у ботанічному саду. У Львові магнолії цвістимуть під музику. В день відкритих дверей – у неділю, 27 квітня – на відвідувачів саду на вул. Черемшини, 44 чекає не лише багато квітів, але й концерт гурту «Рококо». Крім того, тут буде можливість поєднати приємне з корисним і купити собі свіжий мед від карпатських бджолярів. Погуляти і послухати екскурсію буде і на території ботанічного саду на вул. Кирила і Мефодія.

 
А вже 27 квітня львів'ян запрошують у Шевченківський гай на Великоднє святкування. У програмы - молодіжні та дитячі забави, великий концерт, лотирея та гаївки. Дійство розпочнеться об 11:00 на вул. Чернеча гора, 1. Крім того, в межах конкурсу кожен, хто зафіксує на фото найцікавіші моменти свята і опублікує їх з 11.00 до 18.00 у своєму життєписі у facebook з хештегом ‪#‎українасвяткуєвоскресінняразом‬, отримає можливість виграти поїхати у Тезе разом із Фундацією Духовного Відродження з 1 по 17 липня із знижкою 75%. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!