Tvoemisto.tv рекомендує: куди піти на вихідні у Львові

2444 0
Останній вікенд осені обіцяють хоч і морозяну, а проте сонячну погоду. Відтак, ми пропонуємо вам огляд того, що відбуватиметься у Львові.

Цими вихідними у Львові пройде виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014». Тут крім товарів для дітей заплановано багато розваг: малювання, танці, ліпка, майстрування та інші ігри.

У неділю, 30 листопада, у межах заходів щодо відзначення річниці Революції Гідності львів’ян, запрошують на віче-ретроспективу.

До 135-річчя кінного трамваю львів’янам пропонують тематичну екскурсію «Шляхами львівських трамваїв», яку проведуть 30 листопада. Збір учасників екскурсії - із 10:30 до 11:00 на кінцевій зупинці трамваїв №1, 6, 9, 10 «Головний вокзал». Трамвай для посадки екскурсантів прибуде об 11:00.

30 листопада львів’янок запрошують на професійний військовий вишкіл. Його проведуть громадська організація «Українська Жіноча Варта» та Всеукраїнський благодійний фонд «Helpica.ua». Інструкторами залучені військові, медики, психологи. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!