Tvoemisto.tv покаже наживо низку подій до Дня Незалежності. Перелік

1361 0
Публікуємо повний перелік подій, які можна буде побачити на ресурсах медіа-хабу «Твоє місто» вже від завтра.
фото: лмр

фото: лмр

У святкові дні напередодні 30-ї річниці Незалежності України, а також 24 серпня Tvoemisto.tv транслюватиме наживо низку різних подій. Йдеться про марш військових, родинні пікніки, забіг у вишиванках тощо. Публікуємо для вас повний перелік подій, які можна буде побачити на ресурсах медіа-хабу «Твоє місто» у Фейсбуку та на Ютюб-каналі вже від завтра.

21 серпня, субота

19:00 – відкриття фестивалю «Ніч у Львові» на площі Ринок, театралізоване дійсно від театру «Воскресіння»

20:00 – фестиваль «Етновир» – виступ хору імені Г. Верьовки з оркестром і танцювальною групою у подвір'ї Палацу Потоцьких

22 серпня, неділя

11:00 – родинні пікніки у Стрийському парку

20:00 – Ніч у бібліотеці. Екскурсії та концертна програма квартету Львівської національної філармонії творів В. О. Барвінського у науковій бібліотеці ЛНУ імені Івана Франка на вул. Драгоманова, 42.

23 серпня, понеділок, День прапора України

Марш військових на вул. Стрийській, відкриття флагштоку біля Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного

12:00 – урочисте засідання Львівської міської ради, підняття пропора над міською ратушею

20:30 – концерт на площі перед Оперою «Народження Незалежності» за участі хору та оркестру опери, Галицького академічного камерного хору, Львівського муніципального хору «Гомін», Капели бандуристів «Карпати» Українського товариства сліпих.

24 серпня, вівторок, День Незалежності України

9:00 – піший «Марш нескорених» – з Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.

9:00-13:00 – забіг у вишиванках

18:00 – виступ військового оркестру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного

після 19:30 – великий святковий концерт на площі біля Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного за участі Alyona Alyona, гурту KALUSH, Patsyky z Franeka тощо.

Нагадаємо, що 24 серпня Україна відзначає 30-річчя своєї незалежності. Із нагоди свята у Львові відбуватиметься безліч заходів. Так, святкування буде складатися з двох частин – офіційні заходи та мистецькі. Цього року планують охопити кожен район міста і населені пункти Львівської міської територіальної громади. Повна програма святкування тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!