Tvoemisto.tv вручило книжкову нагороду на Форумі видавців у Львові

2120 0
У перший день Форуму видавців, 11 вересня, у Львові нагородили кращі книги цьогорічного Форуму. Tvoemisto.tv також вручило спеціальну нагороду.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Нагороду від Tvoemisto.tv – статуетку сови, яка читає книгу – отримав директор видавництва «Піраміда» Василь Гутковський.

Кращою книгою, на думку видання, стала «Книга Лева», яка вийшла цього року в «Піраміді». «Книга Лева: Львів як текст» представляє прозу та есеїстику другої пол. ХХ - поч. ХХІ ст. – таких самобутніх авторів, як Роман Іваничук, Андрій Содомора, Ніна Бічуя, Юрій Андрухович, Віктор Неборак, Галина Пагутяк, Ярослав Павлюк. Упорядник книги – Василь Габор.

Tvoemisto.tv обрало саме цю книгу, бо вона - про Львів. До того ж, для нас, як для журналістів, Львів як текст є найбільш зрозумілим та звичним, адже щодня ми читаємо та пишемо про своє улюблене місто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!