TVOEMISTO.TV ВИЗНАЧИЛО ПЕРЕМОЖЦЯ ФОТОКОНКУРСУ «УКРАЇНСЬКЕ – ЦЕ КРУТО»!

1852 0
Переможці фотоконкурсу – Дмитро Якимець, Лілія Карван та Ольга Фразе-Фразенко.

І місце посів Дмитро Якимець, який зібрав найбільше голосів за своє фото «Писанка - скарб нації!» – 357, він отримає два квитки на грандіозний концерт "Океану Ельзи" у Львові 24 серпня від Кasa.in.ua

ІІ місце посіла Лілія Карван з фото «Цілюща сила молодого покоління!» – 234 голоси. Вона отримає дві (чоловіча та жіноча) суперпатріотичні футболки від Heyday.

ІІІ місце посіла Ольга Фразе-Фразенко з фото «Завжди разом» (216 голосів), яка отримає призовий набір від мережі  аптек "D.S" та інтерактивного музею "Таємна аптека": настільна пізнавальна гра "Мандрівка Львовом", два квитки на екскурсію в інтерактивний музей "Таємна аптека" та картка на знижку у мережі аптек D.S.

На жаль, учасник конкурсу Олег Пилипчій, що отримав 262 голоси за фото «Україна понад усе», не посідає призового місця, оскільки його голоси «накручені» з використанням динамічної ІР-адреси.

Вітаємо переможців!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!