Tvoemisto.tv запрошує обговорити проблеми пересування у Львові

1770 0
Під час зустрічі журналісти розкажуть, як зміняться вулиці та транспорт у Львові, як мешканці можуть долучитися до впровадження цих змін та розповісти, що їх турбує найбільше.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Завершити ремонт Замарстинівської та розпочати Шевченка, придбати 50 нових тролейбусів та розробити Інтегровану концепцію розвитку Львова на наступні 10 років. Цього року у Львові запланували реалізувати масштабні інфраструктурні проекти, на які львів’яни чекають роками. 

Водночас на цей рік у міськраді запланували реконструкцію ще низки вулиць, утім через барк коштів їх ремонти, вочевидь, перенесуть на наступний рік. Серед планів на 2019 також запуск е-квитка, але через тендерні процедури його терміни також кілька разів переносили.

Крім цього, львів’яни не раз нарікали на якість виконаних ремонтів, погану роботу громадського транспорту та незручність пішохідної інфраструктури.

Читайте також: Змінити екосистему. Чому ми оголосили у Львові Рік комфортного пересування

2019 рік Tvoemisto.tv назвало Роком комфортного пересування, в межах якого ми публікуємо новини, тексти, стріми та колонки, що стосуються міської мобільності. Тож у вівторок, 16 липня, запрошуємо читачів Tvoemisto.tv долучитися до обговорення тем, які потребують висвітлення у межах проекту, а також запропонувати свої ідеї, як мешканці можуть впливати та інфраструктурні перетворення свого району.

Зустріч відбудеться о 18:30 у кав’ярні «Кармель», що на вулиці Винниченка, 20а. На зустріч запрошуємо не лише активних та ідейних мешканців Львова, а й представників влади, бізнесу та управління, які можуть допомогти нам краще зрозуміти проблеми пересування у Львові.

Охочих відвідати зустріч попередньо просимо зареєструватись за посиланням. Партнером проекту «Рік комфортного пересування» є EasyPay.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!