Tvoemisto.tv запустило проект про обіцянки мажоритарників Львова

3951 0
Tvoemisto.tv запустило новий інформаційний спецпроект, присвячений виборам до Верховної Ради України «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування». Ми – міський портал, тож в центрі нашої уваги чотири одномандатні виборчі округи Львова. Наша мета – розповісти львів’янам про те, хто претендує на їх голоси, яке політичне минуле у цих людей і на що вони обіцяють звернути увагу, потрапивши до нового парламенту.

Аналізуючи коментарі експертів та політологів, ми виокремили у кожному з округів кілька найрейтинговіших кандидатів або ж тих, хто активно веде свою виборчу кампанію. Відтак, ми попросили їх назвати три завдання, що стосуються Львова загалом, або їх округу зокрема, які вони бачать перед собою у майбутньому парламенті.

Ми наголошуємо, що вибірка тих, до кого ми звернулись по коментарі – суб’єктивна, а відтак обіцяємо оприлюднити позицію й інших кандидатів, які захочуть нам її надати.

Ще одна особливість проекту в тому, що наші читачі зможуть не лише дізнатися про кожного з кандидатів, але й взяти участь в онлайн-голосуванні за того, хто викликає найбільшу симпатію чи довіру.

Наразі у проекті «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування» читайте про виборчий округ №115 (Сихівський і частина Личаківського району Львова). Більше інформації про кандидатів на інших округах міста – уже найближчим часом на Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!