«Твоє місто» відновило Covid-блог про обмеження і вакцинацію у Львові

1730 0
Дані у Covid-блозі оновлюватимуть щоденно.
Фото: freepik

Фото: freepik

Через погіршення ситуації із коронавірусною інфекцією Covid-19 медіа-хаб «Твоє місто» відновив Covid-блог, в якому стисло, своєчасно і перевірено подаватиме всю інформацію про карантин, обмеження та вакцинацію у Львові.

Найважливіша інформація оновлюватиметься постійно. При цьому оновлення, додані за останні 24 години, будуть виділені червоним, а найважливіші факти – жирним шрифтом, щоб вам було зручно одразу бачити найновіші дані.

У Covid-блозі Тvoemisto.tv можна знайти інформацію про актуальні обмеження, статистику, подорожі за кордон та повернення в Україну. Також подаватимемо історії та думки львів’ян на тему вакцинації.

Перейти на Covid-блог можна за посиланням.

Нагадаємо, щодня у Львові та області збільшується кількість хворих та госпіталізованих. На під'їзді до ізолятора Лікарні швидкої допомоги у Львові, де приймають хворих з підозрою Covid-19, утворюються черги зі швидких. І хоч зараз ми перебуваємо у помаранчевій зоні карантину, через несприятливу ситуацію скоро можемо увійти у червону карантинну зону.

Відповідно, з 18 жовтня у Львові та області почали діяти нові карантинні заходи. Зокрема, театри, кінотеатри, музеї, органний зал працюють лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів не більше 50% від загальної кількості місць. Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, і з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ. Ресторани і кафе можуть працювати лише до 23:00, за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком. Детальніше про нові правила дізнавайтеся за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!