Творці EX.UA повідомили про закриття ресурсу

2971 1
Популярний ресурс EX.UA прийняв рішення про припинення роботи. До 30-го листопада користувачів просять вилучити файли зі своїх архівів на сайті.

Причинами закриття ресурсу називають небезпеку, яку становлять для користувачів, що зберігають на ньому свої особисті файли й інформацію, загрози, шантаж та DDOS атаки, - повідомляють на офіційному сайті EX.UA.

Тим часом, адміністратори зазначають: «Ресурс завжди поважав закони України. EX.UA дотримувався авторських прав, що постійно підтверджував швидким реагуванням на будь-які порушення на майданчику. При цьому, ресурс не схвалює ту систему розподілу й управління авторськими правами, яка склалася сьогодні». Дотримуючись цієї точки зору, вони прийняли рішення припинити роботу.

Додамо, що EX.UA завжди ідентифікував себе як національне файлове сховище, тому не розглядає варіант зміни доменної зони чи території.

Користувачів просять вилучити зі своїх архівів усі необхідні файли до 30 листопада 2016 року. Також сервіс mail.ex.ua повідомляє, що найближчим часом буде перенесений на новий домен (ім’я веб-сайту - Авт.).

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
16 Листопада, 2016 20:03
Окк Слабаки!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!