На правах реклами

Повсякденна та святкова. Яка косметика для макіяжу потрібна жінці в першу чергу

5132 0
На сучасному ринку ледве не щодня з’являються новинки декоративної косметики, яку пропонують виробники.

Гарний макіяж додає впевненості та робить жінку більш доглянутою. Також це один із способів піклування про себе. Коли вона фарбується, то виконує свого роду ритуал та створює собі позитивний настрій на весь день.

На сучасному ринку ледве не щодня з’являються новинки декоративної косметики, яку пропонують виробники. Звичайно, купити все, що представлене, а тим більше, використовувати його, неможливо, але є набір базових засобів, без яких справді не обійтися.

Отже, яка ж косметика для макіяжу потрібна в першу чергу?

  • Тональний крем. Рівний тон обличчя без недоліків, сяюча та доглянута шкіра – це мрія кожної жінки. Але в ритмі сучасного життя не завжди вдається мати бездоганний зовнішній вигляд. Ось тут на допомогу приходять тональні засоби, які допомагають вирівняти тон та приховати недоліки. Правильно підібраний відтінок тонального крему ідеально зливається з кольором шкіри та виглядає дуже природно.
  • Пудра. Вона допомагає закріпити макіяж, а з її допомогою можна прибрати жирний блиск на обличчі протягом дня. Для закріплення тонального крему більше підходить розсипчаста пудра, а для припудрювання обличчя на роботі – компактна.
  • Рум’яна. Це незамінний продукт, якщо потрібно освіжити обличчя та надати вигляду, наче щойно повернулися з відпочинку. З їх допомогою зовнішній вигляд миттєво змінюється.
  • Тіні для повік. З їх нанесенням можна зробити більш виразними очі, підкреслити їх колір та глибину погляду і навіть візуально скоригувати форму.
  • Помада чи блиск для губ. Вдало підібраний відтінок помади або ж блиску робить макіяж завершеним та підкреслює природну красу. Скориставшись ними, можна навіть візуально збільшити губи та зробити їх більш спокусливими.
  • Окремо слід виділити туш для вій, адже це чи не найнеобхідніший вид декоративної косметики. Навіть якщо не фарбувати губи чи не наносити тон, а просто нафарбувати вії, обличчя вже зміниться, адже більш темні, густі та довгі вії роблять очі виразнішими, а погляд більш глибоким та незабутнім. Цей продукт може бути різного кольору: класичного чорного, коричневого, зеленого, синього та інших. Також мати різну текстуру та ефект: подовжуюча, для надання об’єму та густоти, з ефектом підкручування вій.

Залежно від обставин та подій, для яких він призначений, макіяж можна розділити на повсякденний та святковий. Перший передбачає неяскраві, стримані, природні відтінки тіней та помади, особливо, якщо цього вимагає офісний дрес-код. Святковий же може бути більш насиченим, з яскравими кольорами, з різнокольоровими стрілками на повіках, з використанням блискіток та хайлайтера.

Зараз на піку популярності є природний або нюдовий макіяж. Це так званий «макіяж без макіяжу», який має підкреслювати природну красу та бути непомітним. Саме він завоював серця мільйонів жінок в усьому світі.

Але який би вид макіяжу не обрала жінка, основною її прикрасою є щира посмішка та блиск в очах, який жодною косметикою не дофарбуєш.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!