«Ти програв, бо проти свободи зброя безсила». Відома у світі львів’янка звернулался до Путіна

2465 0
Диригентка Оксана Линів пояснила Путіну, чому йому ніколи не вдасться перемогти українців.
Фото: Оксана Линів

Фото: Оксана Линів

Відома львів’янка, перша жінка-диригентка, яка очолила Болонський муніципальний театр, Оксана Линів звернулася до президента РФ Володимира Путіна і пояснила, чому йому ніколи не вдасться нас перемогти.

«Ти вже такий дорослий, а до цих пір ще не знаєш, що людина це не тіло, а дух? Ти можеш вбивати нас фізично, можеш руйнувати наші міста, палити наші будинки, кидати бомби на наші школи і дитячі садочки, але тобі ніколи не вдасться стерти нашу націю з лиця Землі», – каже Оксана Линів.

Читайте також: «Закрийте небо над Україною, бо гинуть діти». Активістка закликала НАТО до допомоги

За її словами, кожен вибух і кожна смерть із болем викликають ще більші вибухи спротиву і співчуття світу, але український дух – незламний.

Диригентка зазначила, що світ все одно не визнає імперії Путіна, бо вона побудована на крові та кістках невинних людей і закликала зупинити війну.

«Зупини цю війну, не втягуй своїх же людей – росіян – у ще більшу прірву вигнання, ізоляції, розпачу і ганьби за вашу державу. Ти все одно програв – вже, бо проти свободи і любові зброя безсила», – зазначила Оксана Линів.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України оприлюднило заяву, де йдеться про те, що вирішили віддати полонених російських солдатів їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними в Київ.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!