Тиждень у Львові триватиме музичний марафон на підтримку миру

1764 0
У Львові стартував мистецький марафон «Музика – на варті миру». Упродовж тижня артисти Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії у різних складах передаватимуть «музичну естафету» один одному. Щодня на вулицях Львова можна буде послухати кращі твори української та світової музики у високопрофесійному виконанні. Під час марафону проходитиме збір коштів, які будуть перераховані у фонд допомоги пораненим бійцям.
Фото: philharmonia.lviv.ua

Фото: philharmonia.lviv.ua

Вчора, 7 вересня, оркестр розпочав благочинний мистецький марафон. Останній день благочинної акції – неділя, 14 вересня. О 12:00 на площі Ринок артисти оркестру спочатку виконуватимуть твори сольно, передаючи естафету гри іншим музикантам оркестру. Концерт завершиться ввечері «Гімном України».

Після концерту оркестр проведе флеш-моб «Іce bucket challenge team» («Командне обливання водою») та передасть «музичну варту миру» іншим українським оркестрам. До акції зможуть також долучитися усі охочі.

Львівська обласна філармонія запрошує усіх небайдужих послухати класичну музику і внести свою частку допомоги захисникам України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!