У 117-му окрузі лідирують Ярослав Рущишин та Оксана Юринець. Оновлено

10057 0
Різниця між кандидатами становить менше 2%.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Центральна виборча комісія опрацювала понад 92% голосів у 117-му виборчому окрузі, який охоплює Галицький, Франківський та частину Шевченківського району Львова.

За попередніми підрахунками, 25,24% голосів набирає Ярослав Рущишин, якого висунув «Голос», 23,57% – самовисуванка Оксана Юринець, 19,56% – Роман Фединяк від «Слуги Народу», 7,39% отримує Тарас Стецьків, який балотувався від «Громадянської позиції», та 7,28% Андрій Шевців від «Самопомочі».

Серед партій у 117 окрузі найбільшу підтримку отримала партія «Європейська Солідарність» – 26,52%, далі йде «Голос» – 26,08%, «Слуга народу» – 17,66%, решта набирають менше 5%.

 

 

Нагадаємо, вчора в Україні відбулись позачергові вибори до парламенту, в яких взяли участь 22 партії. Львів’яни також обирали окремих кандидатів на чотирьох виборчих округах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!