У 12 будинків Львова не подають гарячу воду. Коли відновлять

1424 0
Гарячої води немає у трьох районах Львова.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Сьогодні гаряча вода подається до 1103 споживачів. До 12-ти будинків у Львові, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго», гаряча вода не подається. Причина відсутності гарячого водопостачання – ремонтні роботи на тепловій мережі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У Шевченківському районі гарячої води немає в 1 будинку.

Будинок на вул. Хвильового, 14а не отримує гарячу воду через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 15 серпня.

Читайте також: Прогноз погоди: висока пожежна небезпека

У Франківському районі гаряча вода не подається до 1 будинку.

Будинок на вул. Єфремова, 79 не отримує гарячу воду через порив внутрішньобудинкової системи. Ліквідувати пошкодження і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 4 серпня. Роботи виконує ЛКП «Затишне».

У Сихівському районі немає гарячої води в 10 будинках.

Будинки на пр. Червоної Калини, 76, 78, 80, 82, 84, 86, 88, 90, 92, 94 не отримують гарячу воду через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 4 серпня.

У Галицькому, Залізничному та Личаківському районах гаряча вода подається до усіх будинків.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!