У 14 школах Львова оголосили карантин. Перелік

8520 1
Навчання у школах планують поновити з понеділка, 19 лютого.
фото: Фокус.ua

фото: Фокус.ua

Від сьогодні, 13 лютого, і до п’ятниці, 16 лютого, у 14 львівських шкіл закрили на карантин. Зокрема йдеться про такі навчальні заклади: школи №3, 4, 17, 67, 78, 63, 6, 13, 70, 71 та НВК «Дивовсвіт», Львівській лінгвістичній гімназії, НВК «Провесінь» та Авторська школі «Тривіта». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, вчора у Львові призупинили навчання у 8-ми школах міста, однак, у зв’язку зі збільшенням кількості школярів, котрі захворіли на грип та ГРВІ карантин запровадили ще у шести навчальних закладах міста:

  • у вівторок, 13 лютого, виходить на навчання СЗШ № 87
  • у середу, 14 лютого, виходить на навчання школа східних мов та бойових мистецтв «Будокан» № 35
  • у четвер, 15 лютого, виходять на навчання СЗШ «Лідер», Класична гімназія, школа № 1, СЗШ № 93, СЗШ № 52 та «Школа радості»

Керівництво школи, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинено.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
13 Лютого, 2018 16:35
Мама Чому не закривають гімназії? На відстані 50 метрів у школі карантин, а в гімназіях - особливі діти, які не хворіють?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!