У 2012 році у Львові з’явиться справжнє HD-телебачення та можливість замовити кіно у високій якості

1207 0

   До ЄВРО-2012 у Львові з’явиться телебачення високої чіткості (high-definition TV, HDTV), що надасть телеглядачам можливість дивитися програми у розширеній якості, - про це «Твоєму місту» розповів директор львівського регіонального підприємства компанії ВОЛЯ Микола Музала.  

   «Основна проблема, яка наразі обмежує нас у цьому – це те, що зараз не так багато каналів, які мають права на трансляцію на території України, мають HD-версію. Зараз у Києві ми пропонуємо 5. Коли ж, наприклад, їх буде 15 – ми будемо дбати про те, щоб усі 15 були в нашому HD-пакеті». 

  У тому ж 2012 році, кажуть представники фірми, у Львові діятиме нова послуга «Відео за запитом» (video-on-demand). Такий сервіс вже існує в Києві, розповіла «Твоєму місту»  керівник відділу зв’язків з громадськістю компанії ВОЛЯ Аліна Сігда, а нагадує він – окремі телеканали, на яких транслюються останні теленовинки.

    «Він має два «кінозали». На одному ми пропонуємо фільми в HD-якості. На іншому – у DVD-форматі. Користувач може продивитися розклад фільмів і сеансів і замовити перегляд фільму, або навіть "купити такий собі "віртуальний квиток" на цілий місяць фільмів. Замовлення цього сервісу наші абоненти в Києві здійснюють зі свого персонального кабінету (інтернет-сторінки) на Порталі абонента ВОЛІ, і переглядають фільми разом із сім`єю вдома. Зараз ми готуємо удосконалений варіант цієї додаткової послуги, яку плануємо впровадити в містах, де вже надаємо послугу Інтернет та цифрового телебачення". 

  До того ж в намірах ВОЛІ – «покрити» у майбутньому своїм Інтернетом центр Львова та провести в історичній частині міста безкоштовний Wi-Fi.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!