Упродовж року на вокзалах встановлять квиткові термінали

2916 0
Цьогоріч «Укрзалізниця» запустить термінали з продажу квитків, щоб боротися з корупцією та порушеннями в їх реалізації.

Про це на брифінгу 17 січня розповів журналістам голова правління Укрзалізниці Войцех Бальчун, передають Українські Новини.

"Ми хочемо, щоб ці термінали були якомога більше функціональними, щоб ми не доганяли Європу, а впроваджували рішення, які переганяють європейські. Я впевнений, що цього року ми поставимо на вокзалах такі термінали", - заявив Бальчун.

Він зазначив, що запуск квиткових терміналів поліпшить продажі квитків і дасть змогу перебороти існуючі порушення з їхньою реалізацією.

Нагадаємо, у 2017-му році «Укрзалізниця» та Мінінфраструктури розглядають можливість запуску у 2017-му році нових потягів до Польщі, Угорщини та Словаччини. Зокрема, планують створити маршрут з Києва до Холма, збільшити сполучення з Перемишлем приміськими потягами та запустити поїзд з Мукачево в Будапешт.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!