У 2017-му році українських військових готуватимуть по-новому

1778 0
Цьогоріч для деяких військових спеціальностей змінять тривалість та інтенсивність навчання.
фото: obozrevatel.com

фото: obozrevatel.com

Про запровадження з 2017-го року нових підходів в систему підготовки війські заявив начальник Генштабу Збройних сил України на зустрічі з командувачем Командування підготовки 7-ї армії США бригадним генералом Ентоні Агуто, повідомляє прес-служба Генштабу на своїй сторінці у Facebook.

«Із початку цього року ми впроваджуємо нові підходи та методи в систему підготовки військ. Ми вже перейшли на модульні програми бойової підготовки, які дозволяють ефективніше готувати особовий склад за визначеними напрямками. З урахуванням досвіду АТО буде змінено й тривалість та інтенсивність підготовки спеціалістів окремих військових спеціальностей» – повідомив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України.

Читайте також: Особистий виклик. Три історії львівських військових

Крім того, він зазначив, що Україна готова тісно співпрацювати з американськими союзниками у становленні навчальних центрів Збройних Сил України, зокрема чекає підтримки в залученні експертів та наданні матеріально-технічної бази.

«Наша підтримка Збройних Сил України та спільні плани – непорушні. Підтвердженням цьому є вказівки, які я отримав від вищого військового керівництва перед сьогоднішнім приїздом в Україну», - відповів Ентоні Агуто.

Опублікувала Людмила Рубцова 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!