У 27 Форумі видавців візьме участь авторка світового бестселера

1574 0
Її роман очолив список бестселерів за версією The New York Times та був проданий у розмірі понад 3 мільйони примірників.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Гізер Морріс, авторка світового бестселера «Татуювальник Аушвіцу» родом з Нової Зеландії, долучиться до 27 BookForum. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Її роман очолив список бестселерів за версією The New York Times та був проданий у розмірі понад 3 мільйони примірників. Спочатку ця історія мала бути сценарієм та зрештою її переробили у роман «Татуювальник Аушвіцу», з яким і дебютувала авторка.

Ця книга – не просто про Голокост, а історія про закоханих, що пройшли табір смерті. Книга про справжнє кохання: у 1942 році в Аушвіці зустрілись Лалі Соколов та Гіта Фурман. Українською «Татуювальника Аушвіцу» переклала Ольга Захарченко для видавництва #книголав у 2018 році.

Читайте також: Як Форум видавців змінює Львів і Україну. Відео

До 27 BookForum #книголав видає новинку від авторки  сиквел до попередньої книжки  роман «Подорож Цильки». Це реальна історія про Сесилію Кляйн, дівчинку, яку в 16 років вислали в концтабір Аушвіц. У нелюдських умовах її врода та характер стали для неї порятунком і водночас прирекли на нові випробування.

Нагадаємо, 27 Львівський міжнародний BookForum BookForum вперше відбудеться у онлайн-форматі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!