На Львівщині від коронавірусу померли вже четверо людей

3084 0
У Львові та на Львівщині підтвердили 96 випадків інфікування коронавірусом.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У чоловіка, який кілька днів тому помер в інфекційній лікарні, підтвердили інфікування коронавірусом. Його результати аналізів отримали вчора, 10 квітня, інформують у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Де на Львівщині найбільше хворих на коронавірус

У лікарню він поступив із підозрою на коронавірус. Йому було 48 років. Чоловік помер у ніч із 8 на 9 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 10 квітня.

Чоловіка госпіталізували у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з хронічною пневмонією. У нього були супутні хвороби, зокрема й цукровий діабет.

Зараз у лікарні перебуває 74 особи, з них в реанімації – 8 осіб, на апаратні ШВЛ – 3 особи. П’ятеро пацієнтів одужали.

Додамо, що від початку пандемії у Львові з діагнозом коронавірус померли 69-річний чоловік зі Львова, 50-річний чоловік, який потрапив у лікарню зі шлунковою кровотечею та 68-річна жінка.

Читайте також: «Якби сама не звернулася, то навіть не дізналась». Як львів’янка одужала від коронавірусу

Нагадаємо, станом на ранок у Львові та на Львівщині підтвердили 96 випадків інфікування коронавірусом, із них 4 –летальні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!