У 4-х львівських комунальників експрес-тести показали підозру на коронавірус

2402 0
Учора за день протестували 280 людей.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові в пятницю зробили експрес-тести 280 працівникам комунальних служб. У 4-х результат виявився позитивним. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як живуть на карантині різні міста світу. Розповіді очевидців

Від початку тижня експрес-тестами охоплено 991 людину. Місто отримало додатково 4 тис. експрес-тестів від компанії «Meest».

«Всі, хто протягом дня перетинається з великою кількістю людей, ризикують захворіти. Вони забезпечують безперервну роботу міста і для нас їхня безпека є надважливою. Люди, у яких експрес-тест позитивний, вже здали матеріал на ПЛР-аналіз», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові минулого тижня розпочали експрес-тестування на коронавірус медиків, комунальників, соціальних працівників. У водійки трамвая та у трьох водіїв АТП результат виявився позитивним. Утім, ПЛР-аналіз не підтвердив захворювання.

Також тестування показало позитивний результат у працівників ринку «ШУвар».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!