У Львові почали ремонтувати житлові будинки

1843 0
Ремонт житлових будинків Сихівського, Франківського, Личаківського та Шевченківського районів міста уже стартував. Цьогоріч це будуть переважно поточні ремонти за кошти комунальних підприємств. У двох інших райадміністраціях очікують на прийняття бюджету розвитку та затвердження титулу.
фото: pro-vincia.com.ua

фото: pro-vincia.com.ua

Так, у Личаківському, Сихівському та Шевченківському районах здійснюють поточні ремонти за кошти ЛКП. Зокрема, у Личаківському з початку 2015 року провели внутрішні ремонтні роботи в будинках: ремонт дахів, ринв та сходових кліток.

«Об’ємніші ремонтні роботи почнуться з весни, коли затвердимо титул», – розповіла начальник відділу житлового господарства Личаківської районної адміністрації Ірина Джурик.

Найбільший об’єм ремонтних робіт здійснено у Франківському районі. «На вул. Політехнічній, 8 зроблено ремонт міжбудинкової каналізаційної мережі. На вул. Науковій, 66, 68 відремонтовано каналізаційну мережу вулиць. На вул. Федьковича, 13 здійснили ремонт каналізаційної мережі, підсилення фундаменту будинку, кріплення стін та ремонт балконів. На вул. Опільського, 2 проводять аварійні ремонтні роботи каналізаційного випуску житлового будинку», - розповідають у відділі житлового господарства Франківської райадміністрації.

Щодо Галицького району, то зараз відбувається обхід об’єктів, що підлягають ремонту першочергово. Титул ще не затверджено.Тільки-но затвердили титул у Залізничному районі – на суму, що складає 9 млн 30 тис грн.«Ремонтні роботи мають скоро розпочатися», – повідомляє начальник відділу житлового господарства Залізничної  районної адміністрації Тарас Пищула.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!