Політична реклама

У 69 львівських будинків покращиться водопостачання

993 0
Відтепер 69 будинків мікрорайону Високий Замок отримуватимуть якісніші послуги з водопостачання – завершено ремонт насосної станції «Телецентр» на вул. Княжій.

Ця насосна станція підкачує холодну воду до житлових будинків на вулицях Довбуша, Княжій, Кривоноса, Липківського а також у будівлі, розташовані на Високому Замку, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Під час реконструкції на станції змонтували нові енергоощадні насоси «Wilo», завдяки яким у Львівводоканалі планують економити до 30 тис.кВт/год електроенергії у рік.

Нове обладнання дає можливість значно покращити надання послуг для мешканців 69 будинків. Тобто вони будуть воду отримувати значно кращої якості в плані стабільності. Раніше в районі були пориви, сьогодні їх практично немає. Вода подається чітко, безперебійно, цілодобово. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!