У 8 лікарні Львова запрацювало відділення комп’ютерної томографії

1588 0
За кошти міського бюджету торік у лізинг закупили комп’ютерний томограф Ingenuity COR (СТ 64), вартістю 24 млн грн.
фото: пресслужба лмр

фото: пресслужба лмр

У приміщенні 1-го поверху кардіологічного корпусу 8 міської лікарні Львова завершили ремонт й відкрили відділення комп’ютерної томографії. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Як пояснив керівник 8-ї міської клінічної лікарні Василь Трунквальтер, за кошти міського бюджету торік у лізинг закупили комп’ютерний томограф Ingenuity COR (СТ 64), вартістю 24 млн грн. Зараз, коли ремонт приміщення завершили, у приміщенні встановили апарат.

Читайте також: Історія одного весілля або Чому через нехтування карантинними правилами можна скалічити чиїсь долі

«Маємо 64-х зрізовий томограф, фактично, на сьогодні один з найкращих за потужністю в місті. Це значно покращить рівень надання невідкладної допомоги хворим», – каже він.

Водночас незабаром в цій лікарні відкриють ангіографічну операційну та кабінет магнітно-резонансної томографії. Окрім цього, мають відремонтувати й утеплити фасад, встановити металопластикові вікна, перекрити дах терапевтичного корпусу, що зараз протікає. Також планують обладнати блоки інтенсивної терапії в інфарктному та інсультному відділеннях. Загалом в лікарню цього року інвестують близько 100 млн грн з міського й державного бюджетів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!