У 8-мій міській лікарні Львова за пів мільйона відремонтували операційну кімнату

1860 0
Загальний бюджет проекту становить 500 тис. грн.
Фото: пресслужба ЛОДА

Фото: пресслужба ЛОДА

У львівскій комунальній 8-мій міській клінічній лікарні відремонтували операційну кімнату. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Лікарня взяла участь у проектах місцевого розвитку у 2019 році та змогла залучити співфінансування з кількох джерел. Загальний бюджет проекту становить 500 тис. грн, із яких 200 тис. грн виділили з обласного бюджету, 200 тис. грн – із міського бюджету та 100 тисяч спонсорської допомоги.

«На наш проект звернули увагу і підтримали. Понад 50% наших пацієнтів – це мешканці області. Ми допомогаємо цсім, хто цього потребує. А зараз ми матимемо змогу ще якісніше працювати», – розповів ініціатор проекту, завідувач опікового відділення 8-ї міської клінічної лікарні Василь Савчин.

Читайте також: На Львівщині визначили лікарні інтенсивного лікування. Перелік

Нагадаємо, майже рік у 8-й міській клінічній лікарні Львова працює відділення невідкладної медичної допомоги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!