У львівські багатоповерхівці вибухнув газу

3601 1
Попередня причина вибуху – порушення правил безпеки при монтажі газового обладнання.
фото: ігор зінкевич

фото: ігор зінкевич

У будинку ЖК «Семицвіт», що на вулиці Шевченка, 60 у Львові, під час будівельних робіт вибухнув газ. Про це повідомив речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

Від вибуху постраждав один чоловік, який перебував у квартирі. Остаточну причину вибуху встановлять слідчі органи.

«Відбувся вибух газо-повітряної суміші в квартирі на 12-му поверсі без подальшого горіння. Постраждала одна особа. Пошкоджено вхідні двері та два вікна в квартирі. Підрозділи ДСНС не залучали», – каже він.

Як повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступника міського голови Львова Сергія Бабака, будинок не перебуває на балансі ЛКП, але його здали в експлуатацію. Травмований робітник від госпіталізації відмовився. Попередня причина вибуху – порушення правил безпеки при монтажі газового обладнання.

У АТ «Львівгаз» повідомили, що вибух стався через  втручання будівельників в систему газопостачання.


Читайте також:
22 Грудня, 2019 12:29
666 ... вибух газу стався на 12-му поверсі ... за нормами , які діяли в часи срср , газ ( в житлових будинках )не прокладався вище 9-го поверху ... хоча газ може вибухнути і на 5-му , і на 1-му поверсі , але ..... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!