Політична реклама

У банках Львова запевняють, що долари з'являться до кінця тижня

1371 1
Працівники львівських комерційних банків відмовляються офіційно коментувати ситуацію з доларом, проте запевняють, що до кінця тижня ситуація повинна покращитись.

За словами працівників банку, така ситуація з доларами є щороку, але цього разу вона гостріша через політичну обставини: люди панікують та забирають депозити і скуповують долари.

Нас запевнили, що до кінця тижня ситуація повинна покращитися.

Нагадаємо, станом на 4 грудня частина банків та обмінних пунктів Львова не мають в наявності доларів, клієнтам пропонується обміняти не більше 100 євро.

Джерело: Варіанти


Читайте також:
11 Січня, 2014 16:44
333 Луцький «Західінкомбанк» - загальноукраїнська банківська афера ціною 334 млн.грн. та 15 тис. ошуканих вкладників під прикриттям НБУ. Київська, Львівська та Херсонська філії цього «банку» вже закриті. Президент покриває цей ОБЩАК ПР. Такий "Президент" українцям не потрібен !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!