У барі в центрі Львова зібралися натовпи людей, що не дотримуються карантинних обмежень. Відео

4654 0
Завтра комісія ТЕБ і НС розгляне цей і та інші випадки порушень.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

У барі «Гребуче ябко», що в проїзді Крива липа у Львові, зафіксували натовпи людей, що не дотримуються карантинних обмежень. Про це сьогодні, 29 жовтня, повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«От справді не розумію для чого робити Zoom цілий день, проговорювати протоколи, пояснювати, що за ситуація зараз з поширенням коронавірусу… Ось відео з одного з закладів в ці хвилини. Дотримання карантинних норм - ні, не чули», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Через це заступник міського голови вже звернувся до поліції, а завтра міська комісія ТЕБ і НС  розгляне цей і та інші випадки порушення карантинних норм.

Нагадаємо, що з 18 жовтня у Львові діють посилені карантинні обмеження, а вже від суботи, 30 жовтня, Львів як і область переходить в «червону» зону. Працювати зможуть ті установи та заклади, де персонал вакцинований на 100% від коронавірусу двома дозами, а відвідувати їх також ті, хто матиме зелені сертифікати вакцинації або ПЛР-тест, дійсний 72 години. Йдеться про роботу кафе, ресторанів, торгових центрів, ринків (у тому числі промислових), салонів краси, перукарень, кінотеатрів, готелів тощо. Також вірянам рекомендують залишатися вдома та слухати службу Божу онлайн. Для тих, хто хоче піти до храму, радять помолитися просто неба на його території.

Водночас школи відправили з понеділка на онлайн-навчання, при цьому садочки зможуть і надалі працювати.

Додамо, що на Львівщині садочки, початкова школа та школи, де працівники мають стовідсоткову вакцинацію, або негативний ПЛР-тест, або документ, що підтверджує одужання особи від коронавірусу, зможуть працювати навіть у червоній зоні. Повний перелік обмежень в області можете прочитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!