У березні до Львова прийде ще один лоукостер

5180 0
Один з найбільших європейських лоукостів 15-го березня на спільній прес-конференції з Міністерством інфраструктури оголосить про свої наміри зайти на український ринок.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Про це повідомив Володимир Омелян, передає avianews.com. Він відмовився уточнити назву авіаперевізника, пояснивши це тим, що така політика в компанії. "Сподіваюся, що 15-го березня це станеться і Києві, і у Львові. Ця авіакомпанія проінформує про маршрути, своє бачення ринку і про потенційні напрямки подальшої співпраці", – розповів Омелян.

У лютому головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до ухвалення рішення про вихід на український ринок. Водночас, на сайті Ryanair з'явилася згадка аеропортів Жуляни і Львів.

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією

Додамо, що нещодавно Тетяна Романовська, директорка Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, під час дискусії «Яких авіасполучень бракує Львову сьогодні? Аналіз ситуації та можливі рішення» розповіла, що Львів активно веде перемовини з авіакомпаніями-лоукостерами.

За словами директорки, прихід до Львова лоукостера Wizz Air відкриє для львів’ян низку дешевих авіанапрямків, а також стане новим початком для співпраці з іншими потужними авіакомпаніями. «Як тільки Wizz Air почне польоти, то за ним прийде і Ryanair», – підсумувала Тетяна Романовська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!