Політична реклама

У березні на Львівщині дітей називали Мікелла та Борислав

1099 0
У березні цього року на Львівщині дівчаток називали рідковживаними іменами Мілана, Мікелла, Аріна та Глорія, а хлопчиків – Платон, Захар, Веремій та Борислав. Такі дані наводить головне управління юстиції у Львівській області.

Серед рідковживаних жіночих імен також були Божена, Єлизавета, Кароліна, Поліна, Ангеліна, Меланія та Юстина. Натомість найпоширеніші імена для дівчаток на Львівщині – Софія, Анастасія, Вікторія, Вероніка, Анна, Марта, Соломія, Христина, Тетяна, Яна та Юлія.
Щодо рідкісних чоловічих імен, то хлопчиків у березні називали Тимофій, Артем, Матвій, Ілля, Ростислав,Устим та Нестор. А найпоширеніші чоловічі імена в області – Максим, Матвій, Денис, Андрій, Артем, Олександр, Роман, Назар, Іван, Тарас та Олег.
Загалом у березні на Львівщині зареєстровано народження 2 237 дітей. Крім того, 128 осіб змінило ім'я.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!