У Білорусі зафіксували перший випадок коронавірусу

1649 0
Його виявили у студента з Ірану.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Білорусі зафіксували перший випадок зараження коронавірусом на території країни. Про це повідомляє пресслужба МОЗ Білорусі.

Його виявили у студента з Ірану. І з огляду на погіршення епідемічної ситуації в Південній Кореї, Ірані та Італії в Білорусі вирішили проводити обстеження і лабораторну діагностику усіх громадян, які прибувають цих країн в період з 20 лютого.

Читайте також: У місцях масового перебування людей у Львові встановлять антисептики для рук

27 лютого тести, які провели у Республіканському науково-практичному центрі епідеміології та мікробіології, показали наявність коронавірусу в одного зі студентів з Ірану, який прибув рейсом з Баку 22 лютого.

«Пацієнт і особи, які з ним контактували, поміщені в закриті бокси в Мінській інфекційної лікарні. Чоловік почуває себе задовільно», — йдеться в повідомленні МОЗ Білорусі.

Зараз в Білорусі проводять санітарно-епідемічні заходи, спрямовані на недопущення поширення коронавірусу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!