У боях за Гостомель українські бійці знищили більше 50 окупантів

1439 0
Гостомель перебуває під контролем ЗСУ.
Фото: ГУР МО

Фото: ГУР МО

У боях за Гостомель українські військові знищили щонайменше 50 окупантів зі складу 31-шої окремої гвардійської десантно-штурмової бригади м. Ульянівськ. У боротьбі брали участь бійці спецназу ГУР МО, 3-ого окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго і групи місцевого спротиву. Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Читайте також: За тиждень в Україні ворог втратив 9 тисяч військових

Українські бійці захопили численні трофеї, серед яких зброя, військова техніка, штабні та особисті документи. Придатну до використання зброю передано місцевим групам спротиву.

Зазначається, що в окупантів не було при собі військових жетонів та жодних документів, що посвідчують особу, окрім сертифікатів про вакцинацію та незаповнених медичних книжок.

Сьогодні місто Гостомель на Київщині перебуває під контролем ЗСУ. Це одне зі стратегічних передмість столиці. Бої за контроль над ним тривають від початку російського нападу. Зокрема, тут розташований аеродром, над яким окупанти прагнуть взяти контроль з метою висадки десанту та вантажів.

Фото ГУР МО


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!