У боях за Україну загинуло ще двоє захисників із Львівщини

5634 0
Львівщина втратила військових Михайла Коцура та Василя Леськіва.
Фото: detector.media

Фото: detector.media

У боях під Луганськом загинув мешканець села Давидова біля Львова Михайло Коцур.

«Ніколи не пробачимо ворогу смертей наших хлопців! Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Михайла… Нехай Господь прийме у своїм Царстві нашого Героя! Вічная та світлая пам’ять!», – йдеться в повідомленні сільського голови Володимира Керницького.

Подробиці про чин похорону мають повідомити згодом.

Додому назавжди повертається ще один захисник України 32-річний Василь Леськів. 

Він – старший лейтенант, заступник командира 23 запасної роти по роботі з особовим складом в/ч. Уродженець села Йосиповичі Стрийської громади. Навчався у Львівському державному ліцеї з посиленої військово-фізичної підготовки ім. Героїв Крут. Згодом у Львівському державному університеті внутрішніх справ. 

Із 2014 р. по 2015 р. проходив військову службу в Національній гвардії ім. Кульчицького, був у Дебальцівському котлі. Без батька залишився восьмирічний син. Поховають захисника у рідному селі Йосиповичі сьогодні, 30 жовтня, о 13:00.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!