У бою на Луганщині загинув 51-річний Герой львівської 80-ї бригади Ігор Івасик

4242 0
Ігор Івасик пішов захищати Україну від загарбників у перші дні повномасштабної війни.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

На війні за Україну від рук російських окупантів загинув 51-річний військовий 80-ї окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗСУ Ігор Івасик. Про це Тvoemisto.tv повідомила сестра Оксана Івасик.

Читайте також: У бою з окупантами загинув 22-річний львівський футболіст Петро Гаврилів

За її словами, Ігор Івасик пішов захищати Україну практично у перші дні повномасштабної війни. Загинув Герой на Луганщині, поблизу Бахмута-Лисичанська.

«Ти віддав життя, щоб ми жили, за наші мирні світанки, спокійний сон, за майбутнє наших дітей, за їх посмішки, за наших батьків, за Україну. Спочивай з Богом, брате, ти Герой України. Світла пам'ять бійцю 80-ї ДШБ, нашому Герою Ігорю Івасику», – зазначила Оксана Івасик.

Про прибуття та похорон Героя повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!