У бою після важкого поранення загинув львів’янин Тарас Котлярчук

55728 0
Тарас Котлярчука мав прізвисько Тарас Ґіві.
Фото: Володимир Дмитрів

Фото: Володимир Дмитрів

На війні з російськими окупантами після важкого поранення загинув львів’янин Тарас Котлярчук (Тарас Ґіві). Про це повідомив священник Церкви Введення в Храм Пресвятої Богородиці Львівської Архиєпархії УГКЦ Володимир Дмитрів.

Читайте також: Захищав ще луганський аеропорт. Біля Попасної загинув воїн з Яворівщини

«Сумна звістка сколихнула нашу парафію. Після важкого поранення відійшов до дому Небесного Отця наш захисник-парафіянин-друг-побратим Тарас Котлярчук (Тарас Ґіві). Прошу про молитву за душу Тараса. Вічна йому пам'ять!!! Героям слава, Герої не вмирають», – написав отець.

У родині Тараса Котлярчука залишилися мама, батько, сестра.

Нагадаємо, що під час бойових дій біля Попасної загинув Сергій Тимчій зі Стрийщини. Його земляк поліг за Україну у бою в селі Степове на Запоріжжі. Також на Луганщині загинув Володимир Краснов з Турківщини, а 5 квітня загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, мешканець міста Новояворівська Олександр Гошко. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!