У бою з окупантами на Сході загинув воїн із Львівщини Віталій Шубеляк

3870 0
Зустріч та прощання відбудеться 23 червня у Самборі.

У бою з російськими окупантами на Донеччині 20 червня загинув мешканець Самбора, старший солдат Віталій Шубеляк. Про це повідомили у Самбірській міській раді.

«Війна триває і, на жаль, сьогодні ми отримали звістку про загибель нашого земляка- старшого солдата Шубеляка Віталія Олександровича, 1990 р.н. Загинув Віталій Шубеляк 20 червня у Донецькій області, захищаючи Україну», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На війні з росією загинув мешканець Львівщини В'ячеслав Бібіков

Зустріч Героя відбудеться у четвер, 23 червня о 11:30 год на площі Пам’яті в Самборі. Чин похорону пройде о 16:00 год у міському залі органної та камерної музики.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!