У бою за Україну загинув воїн 24-ої бригади Василь Дідух

5219 0
Захисник у бою був важко поранений, від отриманих травм помер у військовому госпіталі у Львові.

На війні з російськими окупантами загинув дрогобичанин, військовослужбовець 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Василь Дідух. Захисник служив у лавах ЗСУ за контрактом та з перших днів повномасштабної війни відправився на передову. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Читайте також: На війні з окупантами загинули ще два Герої з Яворівщини

Воїн проживав у Дрогобичі, закінчив місцеву ЗОШ №14.

Контракт зі Збройними Силами України Василь Дідух уклав ще у вересні 2021 року, служив у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила в Яворові. Під час виконання бойового завдання захисник отримав важке поранення. Травми виявилися несумісні з життям, захисник помер у військовому госпіталі у Львові.

У Героя залишилися рідні, від колишнього шлюбу – двоє неповнолітніх синів.

Точний час прибуття конвою, проведення парастасу та чину похорону повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!